Η PAPIA MUSIC παρουσιάζει την έναρξη του Athens Porn Film Festival - Satyrs and Maenads.
H «Μπελ Επόκ» του Σπύρου Παρασκευάκου συναντά τον «Ορίζοντα» της Cilia’s Katrali σε μια ονειρική σύμπραξη την Τετάρτη 7 Μαΐου στο Ρομάντσο. Το ρετρό τραγούδι συναντά το beat και το έντεχνο τον indie pop ηλεκτρονικό ήχο. Mια ιδιαίτερη αφήγηση με ιστορίες που ακροβατούν ανάμεσα στον απόλυτο ρομαντισμό και την ηλεκτρική ενέργεια, φορτίζονται και παίρνουν φωτιά από μια αλλοτινή Μπελ επόκ εως έναν νοητό ορίζοντα που θα σχηματιστεί αργά μέσα μας και γύρω μας και θα καταλήξει κανείς δε ξέρει πού ακριβώς.
Η Cilia Katrali μας παρουσιάζει τον δικό της «Ορίζοντα» καθώς και αρκετά τραγούδια από τη δισκογραφία της. Ενώ θα μοιραστεί για πρώτη φορά στην Αθήνα και ακυκλοφόρητα τραγούδια από το νέο της άλμπουμ «Πατίνια στο φεγγάρι» που αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη του 2025.
Ενώ ο Σπύρος Παρασκευάκος μας παρουσιάζει το νέο του δίσκο «Μπελ Επόκ» καθώς τραγούδια του από τις δύο πρώτες δισκογραφικές δουλειές “απ’το μηδέν”και “Τρίτη έξοδος” τα οποία ξεχώρισαν.
Αρμονικά vintage ηχοχρώματα μπλέκουν με το ηλεκτρονικό στοιχείο σε ένα ταξίδι μαγικό από το τότε έως το σήμερα.
Μαζί τους ο Βαγγέλης Κουκουνιάς στα πλήκτρα, ο Χάρης Χούτα στις κιθάρες, και ο Κώστας Αμαργιανιτάκης στα ηλεκτρικά drums.
Από τη βραδιά δε θα λείπουν εκλεκτοί καλεσμένοι όπως ο Akylas και η Cony που θα πλαισιώσουν με τη δική τους ενέργεια τη βραδιά και θα μοιραστούν για λίγο τη σκηνή με το Σπύρο και τη Cilia.
Romantso Athens at Porn Film Festival
Αναξαγόρα 3-5 Αθήνα
Τετάρτη 7 Μαΐου
Ώρα έναρξης: 21:00
Είσοδος : 8€ limited Early Birds
10€ προπώληση | ταμείο
Facebook event εδώ.